06 21 84 55 78 info@teylingeropen.nl

Het Toernooi Teylinger Open 2023

Op vrijdag 2 juni 2023 is het weer zover!

Op vrijdag 2 juni spelen we het inmiddels welbekende “Teylinger Open” golftoernooi waar we ons ieder jaar op verheugen. Een dag vol gezelligheid en tevens strijden we om de fameuze ‘Blue Jacket’!

De organisatie voor het Teylinger Open is dit jaar voor het eerst in handen van de Rotary Club Voorhout. De golfers gaan dit jaar naar de prachtige golfbaan Westwoud in Noord-Holland. Dankzij de ondersteuning van de Rotary Club Voorhout, een aantal sponsoren en de inzet van vrijwilligers is de deelnemersprijs verlaagd naar slechts 99 euro.

Het golftoernooi ‘Teylinger Open’ vindt plaats op vrijdag 2 juni. Vanaf 12:00 uur verzamelen de deelnemers zich en de shotgunstart is om 13:00 uur. Die dag gaan maximaal tachtig golfers strijden om het vermaarde ‘Blue jacket’. Tegelijkertijd wordt met de opbrengst de Stichting Leergeld gesteund. Met de opbrengsten krijgen kinderen uit arme gezinnen in de Duin- en Bollenstreek de kans om mee te doen aan activiteiten op het gebied van sport, onderwijs, cultuur en welzijn.

We starten de dag om 12 uur bij golfbaan Westwoud in Westwoud. Na het inschrijven en een fijne versnapering, kun je als golfer je voorbereiden op het toernooi zelf. Vanaf 13:00 uur (shotgun!) spelen we 18 holes op weer een prachtige baan! Uiteraard wordt er gezorgd voor borrelen, hapjes en prijzen. We sluiten de dag af met een heerlijk BBQ-diner, waarna we met een voldaan gevoel met eigen vervoer weer terug naar huis rijden.

We verwachten wederom een enorme opkomst voor dit golftoernooi. Snel inschrijven is dus het beste: wie het eerst komt, het eerst maalt. 

Inschrijven kan tot: 25 mei 2023 tenzij eerder het max. aantal deelnemers is bereikt.

De kosten voor deze compleet verzorgde golfdag bedragen € 99,00 per persoon.

Het is dit jaar mogelijk om voor 500 euro met je eigen sponsorflight te lopen. 

Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.

Het bedrag kun je storten op rek.nr.: NL13 RABO 0366 0532 80 t.n.v. Rotaryclub Voorhout, onder vermelding van “Teylinger Open 2023”

Het goede doel is de Stichting Leergeld.

Bij deze alvast de eerste info en de mogelijkheid om je in te schrijven.  Mocht je nu al meer informatie willen dan kun je terecht bij:

Ko (06 1090 0970), Joep (06 4774 3858)

Kijk in onze nieuwsbrief voor de gunstige voorspeeltarieven die worden aangeboden door Golfbaan Westwoud.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet !

Hartelijke groeten,

Teylinger Open organisatie 

ONZE SPONSOREN

ONS GOEDE DOEL

De vrienden van TeylingerOpen:

 • Bakkerij Ammerlaan
 • ClubDisplay
 • Golfbaan Tespelduyn
 • Groenteboer van Kesteren
 • Liemeer G&C club
 • Plus van Dijk Voorhout
 • Tennis Padel Oosthout
 • Teylingen Reclame
 • Tjeerd Staal golfschool
 • Vishandel de Klok
 • Visrestaurant ‘t Crabbetje