Goede doel 2024: Stichting Wish-Omnia

De stichting biedt materiële hulp voor basisbenodigdheden inzake wonen, hygiëne, onderwijs en gezondheidszorg. Voor meer informatie zie: www.stichtingwish-omnia.nl.

**************************

De editie van 2023 heeft € 2.000,- opgebracht voor het goede doel!

Ko Dekker overhandigt de cheque aan

2.000 euro voor goede doel dankzij Teylinger Open

TEYLINGEN – Afgelopen week kon Rotary Club Voorhout een mooie cheque overhandigen aan Stichting Leergeld Leiden en Omstreken. Dit was de opbrengst van het golftoernooi ‘Teylinger Open’.

Het Teylinger Open werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Rotary Club Voorhout en deze eerste editie had direct een regionale aantrekkingskracht. Ook niet-Teylingers namen graag deel. Ongeveer vijftig mannen en vrouwen speelden 2 juni op het toppen van hun kunnen om de vermaarde ‘Blue Jacket’ in ontvangst te nemen. Om zich zo een jaar lang de winnaar van dit open golftoernooi te mogen noemen.

Die dag was Cees van Velzen de winnende golfer. Hij en alle andere deelnemers, samen met de waardevolle sponsorende bedrijven zorgden niet alleen voor een fantastische golfdag. Ook de Stichting Leergeld Leiden en Omstreken bleek een winnaar te zijn. Ko Dekker overhandigde als voorzitter van het organisatieteam van de Teylinger Open een cheque van maar liefst 2.000 euro aan de blij verraste Jacqueline Bruggink van Stichting Leergeld.

Ko geeft aan: “Het bedrag wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat kinderen uit de Duin- en Bollenstreek kunnen meedoen met alle activiteiten op de basis- of middelbare school, de sportclub, muziekschool en andere culturele activiteiten. Juist voor kinderen, die in een gezin wonen met weinig geld, is het belangrijk dat zij zich op sportieve, educatieve en culturele vlakken blijven ontwikkelen. “

Jacqueline laat weten: “Wij zijn enorm blij met deze bijdrage. Er zijn heel  veel kinderen die opgroeien in gezinnen met financiële zorgen. Wij streven ernaar dat die problemen er niet toe leiden dat de kinderen niet kunnen meedoen met binnen- en buitenschoolse activiteiten. Ons motto is: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.’ Daarin ligt ook ons bestaansrecht: We willen eraan bijdragen dat deze kinderen zich zo goed mogelijk ontwikkelen en hun eigen mooie toekomst tegemoet kunnen gaan.”

Hulp aan Oekraïne

Handigolf Fonds NGG

Goeddoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *